Grillen Burgerbar Vejle: God betjening, skønne omgivelser, men...

Tre midaldrende mænd går ind på en burgerbar. Sådan kunne en joke starte, men i dette tilfælde er det slet ingen joke. Grillen Burgerbar dannede rammen om et middagsselskab, der inkluderede tre mænd i deres bedste alder. Vejle24 fortsætter den hårde opgave med at anmelde byens burgerrestauranter.

Lige nu læser andre også

Solen bagte fra en skyfri himmel. Måske ikke det vejr, hvor man drømmer om burgere og pommes frites. Alligevel dannede en sommerdag rammen om vores besøg på Grillen Burgerbar Vejle. 

Første møde med restauranten var udelukkende positivt. Venligt personale og lækre omgivelser. Vi valgte at trække indenfor for at undgå en skræmmende stærk sol. Vi ankom kun to og skulle vente 15 minutter på tredje mand. Personalet var konstant opmærksomme på os, og vi blev perfekt opvartet. Der kunne faktisk ikke gøres ret meget mere på de parametre.

Bestilling: To x Fully Loaded og én Treat me Good 

En af de små nuancer, som adskiller Grillen Burgerbar fra byens andre burgerrestauranter, er navngivningen af deres burgere. På grillen kan man vælge mellem syv forskellige burgere, få add-ons og sideorders. Menukortet fungerer flot, men det virker underligt, at der ikke er menuer, hvor man kan spare en mønt eller to. 

To af anmelderne bestilte en Fully Loaded burger. Den ene med curly fries, den anden med Jalapeno Poppers. Den sidste anmelder fik en Treat me Good. 

Der gik ikke lang tid før maden stod på bordet. Selvom der ikke var mange i restauranten, så var det stadig en overraskende hurtig betjening, og anmelderne kunne derefter gå i gang med selve arbejdet.

Flot anrettet, godt serveret. Konceptet er på plads, og stemningen i restauranten er upåklagelig.

Blødt snask, sødt guf

Dommen i forhold til maden var bestemt hårdere end begejstringen over betjening og atmosfæren. Den ene anmelder, som fik en Treat Me Good-burger, brokkede sig over placeringen af sin løgring, der gik helt i opløsning med brød og mayo og skabte en ret tvivlsom oplevelse. Smagen var ok, men den grødagtige konsistens af den løgring, der skulle have været burgerens sprøde indslag, trak oplevelsen meget ned. De to anmeldere, der gnaskede i Fully Loaded startede begge med begejstring, men efterhånden som burgeren blev spist, blev smagen af de søde, karamelliserede løg mere og mere insisterende. I starten var det et friskt pust, til slut en smule kvalmende. Måske skulle der en anelse færre løg i burgeren, når de nu bliver karamelliseret. 

Sideorders fejlede intet. Sprøde curly fries og fine poppers, der dog godt kunne have haft lidt mere skud på chilien.

Dommen er:

Skal man have en date med ud til burgers, så er Grillen Burgerbar et godt bud med traditionel restaurant-stemning. Men helt ærligt, skal man på date, så spiser man ikke burgere...

Maden er vigtigere end omgivelserne, og selvom man kan tilgive meget, når betjeningen er i top og omgivelserne det samme, så lander Grillen Burgerbar på tre bølger. Når man sætter sig op som burgerrestaurant, så skal burgerne stå skarpt, og selvom man selvfølgelig kan have forskellig smag, så var der noget med balancen i sammensætningerne, der ikke helt levede op til forventningerne. 

Måske ramte vi lige en burgervenders første arbejdsdag eller også passer varianterne ikke 100% til anmelderne. Derfor vil vi anbefale, at man selv går ned og danner sig et indtryk. Der er i hvert fald intet galt med betjeningen eller omgivelserne. Prisen er lidt i overkanten i forhold til byens andre steder, men det kunne Grillen Burgerbar måske råde bod på ved at introducere en menu.

Sideorders fungerede, selvom de serverede poppers godt kunne have haft lidt mere spark.

SÅDAN GJORDE VI:
Vi ankom tre personer til stedet. Vi bestilte det på menukortet, som hver især mente ville skabe den bedste smagsoplevelse. Derfor er anmeldelsen selvfølgelig påvirket af, at mulighederne passer anmelderne.

Den ene anmelder kan f.eks. ikke lide ketchup og dressing og skal derfor have tilpasset sin burger. Det påvirker oplevelsen, hvis ordren ikke eksekveres korrekt. 

Der var ingen i restauranten, der vidste, vi kom. Vi ser helt almindelige ud, tre halvgamle mænd i deres fedeste alder, så vi blender direkte ind.

Vi kigger på:
1. Atmosfæren i restauranten - har vi lyst til at være der. Indretning, temperatur, muligheder for at sidde.
2. Betjening - føler vi os velkomne. Kan de tage imod en ordre, der er lidt anderledes end standardordren og bliver det leveret med et smil.
3. Maden - det vigtigste parameter. Smager det godt. Vi vurderer også tilbehøret, er der gode pommes frites til og kan man få gode side orders.

Stedet får mellem nul og seks bølger.

 

Anbefalet til dig