Dansk kostvejleder delte favoritopskrift: Nu griner hele internettet af hende

Af: Per Broch

|

17/06/2024

Kendte
Foto: Nyheder24.dk
Foto: Nyheder24.dk
Der skal ikke meget til at blive til grin på nettet. Det måtte den danske kostvejleder Sandy Aaby Pedersen sande, da hun på sin Instagram-profil delte en lidt aparte morgenmadsopskrift.

Lige nu læser andre også

Hvis du gerne vil tabe dig, så ved du sikkert allerede en hel del om kost og motion.

Derudover findes der et hav af mennesker, der gerne vil lære dig en ting eller to om, hvad du skal indtage morgen, middag og aften. Eller hvad du netop ikke skal indtage.

Det er ikke raketvidenskab, at vægttab er forbundet med kalorieindtag. Og langt de fleste ved godt, at der er madvarer, der er sunde, og nogle der er knapt så sunde.

Det ved kostvejledere også, og hvad mon den gængse vejleder mener om pålægschokolademadder?

Hvis man skal tro på den certificerede kostvejleder Sanne Aaby Pedersen, så er chokolademadderne en nem og lækker morgenmad. Det er der nok ikke nogen, der er i tvivl om.

Der kan dog være divergerende holdninger til om:

  1. Det kræver en overskrift at lave en chokolademad

  2. Det er en del af en varieret og sund madplan

  3. Det giver mening for en kostvejleder at dele en opskrift på en produkt, der i sin simpelhed er ganske usundt

Hvis du har lyst til en pålægschokolademad, så kan du se, om du har evnerne i køkkenet til at gøre Sandy kunsten efter.

Den meget komplekse opskrift har også fundet vej til Reddit.

Her er brugerne ikke imponerede over kostinfluencerens evner udi et køkken.

"Så hun står simpelthen og afvejer 5 gram kærgården, og smækker 2 stykker pålægscholade ovenpå et stykke papbrød med lidt korn og kalder det derefter en opskrift? Det må da være en joke," skriver en af brugerne på Reddit.

Ligeledes påpeger en af brugerne, at Sandy endda er så glad for sin opskrift, at hun har postet opskriften to gange. Og endda opfordrer sine brugere til at 'gemme' opskriften.

Det er nok ikke så svært at tage et stykke toastbrød, smøre lidt smør på og klaske to stykker pålægschokolade på brødet.

Men måske undervurderer vi sværhedsgraden af opskriften?

Hvad tænker du?

Anbefalet til dig