Airfryeren gør det igen: Sådan laver du verdens bedste blødkogte æg

Af: Liva H.

|

15/04/2024

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Airfryeren gør det igen

Lige nu læser andre også

Hvis du også elsker at starte morgenen med et blødkogt æg, men ved, at det kan være lidt af en udfordring at få det perfekt, så læs med her. Med dette geniale trick bliver det blødkogte æg perfekt hver gang.

Hvordan foretrækker du dine æg om morgenen? Stegte?

- Eller måske bare perfekt "blødkogt"?

Hvis du er fan af sidstnævnte, så er dette trick noget for dig.

Airfryere har revolutioneret vores køkkener ved at gøre madlavningen enklere – man skal blot placere maden i apparatet og vente på et lækkert resultat. 

Humaira, som deler tips på Instagram under @hhfitness.uk, har delt et genialt råd, som hun bruger næsten dagligt. 

I hendes video anbefaler hun at lægge to æg i airfryeren ved 180 grader i syv minutter, efterfulgt af et koldt isbad i to-tre minutter.

Hun forklarer, at når æggene er pillede, vil resultatet være nogle af de mest silkebløde og fantastiske blødkogte æg, man kan forestille sig – det perfekte airfryer-hack til dit køkken.

Det skriver Mirror

Anbefalet til dig