'Alle' vil smage denne nye chokolade: Bliver revet af hylderne

Af: Lucas Andreas

|

13/08/2024

Livsstil
Foto: Youtube / Emmymade
Foto: Youtube / Emmymade
Den eksotiske chokolade har virkelig fået fat i det nordiske marked.

Lige nu læser andre også

Når man står i sit lokale supermarked og er en smule lækkersulten, er der mange, der kigger mod chokoladen.

Chokolade kan i dag fås i utallige forskellige varianter, alt fra den klassiske mælkechokolade til chokolade med saltlakrids.

Hos Bawer Abbasi, der er bager og bryllupsplanlægger, er det dog en helt ny og trendy slags chokolade, der bliver revet af hylderne.

Det fortæller han til Nettavisen.

Bawer Abbasi har ganske uventet oplevet stor succes med sin hjemmelavede "Dubai-chokolade," der har taget internettet og hans butik med storm.

Chokoladen kombinerer chokolade, pistaciecreme og kunafa, som er en traditionel arabisk dessert.

"Dubai-chokolade" er blevet en viral sensation, hvilket har ført til en overvældende efterspørgsel fra hele Norge, hvor Bawer Abbasi huserer.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Foto: Youtube / Emmymade

Hvad der startede som en simpel trendafprøvning, har nu udviklet sig til en produktion, der langt overstiger Bawer Abbasis forventninger.

Efter at have delt en video af chokoladen på sin forretning Kakehusets TikTok-konto, blev Bawer Abbasi overrasket over den massive respons.

"Jeg har lavet meget mere end forventet," fortæller han og beskriver, hvordan bestillingerne væltede ind, kort efter at han åbnede op for forudbestillinger.

På få timer modtog han 150 bestillinger, hvilket hurtigt skabte udfordringer med at holde trit med efterspørgslen.

Bawer Abbasi har kæmpet med at imødekomme alle bestillinger, primært på grund af mangel på ingredienser og begrænset udstyr. Trods de logistiske udfordringer har han ikke kunnet modstå den voksende popularitet af sin chokolade.

Hver chokoladebar tager omkring ti minutter at lave, og selvom han nu har udvidet sin produktion, er processen stadig langsom.

Den høje pris på 88 danske kroner. pr. chokoladebar har ikke skræmt kunderne væk. Tværtimod har mange været villige til at betale ekstra for at sikre sig en plads i køen.

Den dyreste ingrediens, pistaciecremen, som købes fra Italien, er kernen i chokoladens unikke smag og er grunden til det høje prisskilt.

Du kan se en video af Bawer Abbasis chokolade herunder.

Anbefalet til dig