De fleste danskere har det liggende i køleskabet: Gnub det mod din bilrude, og se magien ske

Livsstil
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nemt, effektiv og billig måde at afrime dine ruder på.

Lige nu læser andre også

Vinteren er på vej, og snart vil vi vågne op til biler med frostklare ruder, klar til at udfordre vores morgentroutine.

Men frygt ikke, for der er et overraskende trick, der kan hjælpe dig med at tø ruderne op på ingen tid - og det involverer en almindelig agurk.

Ifølge forsikringseksperter hos ALA Forsikring er agurken "naturlig fugtafvisende," og kan hjælpe med at afvise frost fra dine ruder.

Ved blot at tørre en agurk over forruden kan du skabe en hydrofob overflade, der forhindrer dannelse af is. Og det stopper ikke der - agurken hjælper også med at forhindre dug på indersiden af ruden og fungerer nærmest som en beskyttende film mod kondens i de koldere måneder.

"Agurk indeholder naturlige olier, som skaber en hydrofob overflade, når den gnides på glas eller spejle. Agurkens vandafvisende egenskaber hjælper med at forhindre, at din forrude kondenserer og danner en tåge. Det er som at give din forrude den ultimative vinterbeskyttelse!" forklarer Callum Butler hos ALA Insurance.

Eksperterne har også udgivet en trin-for-trin guide til det bedste resultat:

- Start med at sætte din bils afrimningsindstilling på og rette luften mod forruden for at hjælpe med den indledende tørring.

- Tænd derefter for aircondition for at fjerne fugten indefra bilen.

- Undgå recirkulation for at forhindre yderligere fugtdannelse.

- For at undgå striber på din forrude anbefales det at bruge en mikrofiberklud, der holder vinduet rent.

- Afslutningsvis kan du skære enden af ​​en agurk og tørre et let lag over din forrude for at minimere dug på dine kolde morgener.

Så næste gang du står over for en frostklar forrude, kan løsningen være lige foran dig i køleskabet - i form af en agurk.

Mest læste

Disse 4 grøntsager skal du aldrig spise rå Der er masser af rå grøntsager, som er sunde og nærende at spise rå, så længe de bliver vasket grundigt. Der er dog også nogle rå grøntsager, som kan være usunde og endda farlige at indtage.
Derfor skal du aldrig koge et koldt æg Du bør aldrig tage et æg direkte fra køleskabet, og herefter lægge det ned i kogende vand.

Anbefalet til dig