Mange af os smider flere ting i køleskabet uden at vide, om det egentlig skal opbevares på køl eller ej.
Mens det er korrekt at opbevare ting som, kød, fisk og mejerivarer på køl, så er der andre madvarer, som har det langt bedre, når de opbevares ved stuetemperaturer.
Sådan skriver mediet Semana.
I artiklen her bliver du præsenteret for tre ting, som ifølge mediet IKKE bør opbevares på køl; og der er helt sikkert flere, der er skyldige i at have gjort det.
Ingefær
Ingefør er kendt for sine mange fordele, herunder lindring af symptomer på influenza, hoste, svimmelhed og kvalme.
Desuden fremmer ingefær god blodcirkulation og lindrer muskelsmerter. Dog kan køleskabets fugtighed skade ingefæren, hvilket ifølge mediet kan føre til skimmel
Løg
Løg er en populær ingrediens i mange retter, og flere af os bruger dem til aftensmand hver dag.
Når de opbevares i køleskabet, kan de dog begynde at spire, og den kolde luft kan gøre dem bløde, hvilket ikke ligefrem er at foretrække.
Denne information kommer måske som noget nyt for dig, og det er da heller ikke nogen hemmelighed, at et af danskere opbevarer løg i køleskabet - men sådan bør det altså ikke være.
Saucer
Mange stiller saucer i køleskabets dør, men det kan faktisk føre til oxidation og ændre smagen, hvilket også betyder, at saucerne hurtigt bliver dårlige.
Konklusionen må være, at selvom nogle fødevarer har det bedst i køleskabet, findes der også mange ting, som faktisk har bedre af at blive opbevaret ved stuetemperatur.