Fra Paris til León serveres kød så mørt, at det nærmest smelter.
Her er stederne, hvor smagen, stemningen og oplevelsen går op i en højere enhed.
Hvad gør et steakhouse til det bedste?

Foto: Shutterstock.com
Høj kvalitet af kød – ofte wagyu eller prime cuts
Perfekt tilberedning – grill, kul eller sous vide
Eksklusiv atmosfære og professionel service
Vinkort, der matcher kødets karakter
Unikke signaturretter
Kendte steakhouses verden over

Foto: Tom Page / WikimediaCommons
Peter Luger Steak House – New York, USA
CUT by Wolfgang Puck – Beverly Hills, USA
El Capricho – Jiménez de Jamuz, Spanien
Hawksmoor – London, Storbritannien
Aragawa – Tokyo, Japan
Block House – Tyskland
MASH – Danmark
Aragawa i Tokyo – Et verdensikon

Foto: Google Maps
Brug af sjældne Tajima-gyu wagyu kvæg
Kød modnes i op til 3 uger for maksimal smag
Minimalistisk servering med fokus på kvalitet
Meget eksklusiv: Middag koster ofte over 2000 kr.
El Capricho i Spanien – Kød med sjæl

Foto: Google Maps
Drives af José Gordón – bøf-kunstner og kvægavler
Brug af ældre kvæg for dybere smag
Langsom modning og traditionel spansk grill
Omtalt som ”det bedste kød i verden” af mange madkritikere
Hvad du skal kigge efter som gæst

Foto: Shutterstock.com
Marmering: God fedtfordeling giver saft og smag
Tilberedning: Spørg gerne om tilberedningsmetode
Menu: Er der gennemtænkte tilbehør og saucer?
Oplevelse: Helhedsindtryk af atmosfære og service
Jagten på den perfekte bøf

Foto: Shutterstock.com
Verden byder på mange fantastiske steakhouses
Oplevelsen handler om mere end bare kød – det er helheden
Gå på opdagelse, vær nysgerrig, og find din favorit