En metode til at pochere æg er bedre end alle andre, lyder det fra en ekspert, der har prøvet alle tænkelige måder at tilberede denne særlige måde at lave æg på.
Der findes mange forskellige metoder til at lave pocherede æg, og det er en fantastisk måde at få gavn af æggets næringsstoffer uden at tilføje ekstra kalorier fra fedt - som man ellers gør med flere af de andre tilberedningsformer.
Men i modsætning til spejl- eller røræg kræver pochering en mere nænsom tilgang. Det kan være svært at bevare æggets form og forhindre, at tråde af æggehvide slipper løs, men der findes flere teknikker, som kan hjælpe med netop det.
Lisa Bryan, der er kendt for at være grundlægger af den populære madblog Downshiftology, siger, at hun har prøvet alle metoder - og den bedste, når du kun laver ét æg, er at skabe en hvirvel i det simrende vand og slå ægget direkte ned i midten.
Dette gør det muligt at 'skabe en mere kugleformet æggeform, fordi æggehviden snor sig om sig selv', skriver Lisa i et blogindlæg ifølge det britiske medie Express.
Hvis du holder vandet simrende (ikke kogende), hjælper det med at forhindre ægget i at hænge fast i gryden. Efter cirka tre minutter - når ægget er tilberedt - kan det fjernes med en hulske, lyder det fra BBC Food.
Læg derefter ægget på køkkenrulle for at dræne overskydende vand, og servér det med ristet brød, avocado eller hvad du nu har lyst til.
Lisa understreger dog, at hvis du tilbereder mere end ét æg ad gangen, findes der andre metoder, som måske ikke giver lige så pæne æg, men stadig giver velsmagende resultater.
En anden metode, som nogle sværger til, er at bruge en sigte. Her bringer du vandet i kog og sænker en sigte ned i det - og slår ægget ned i sigten (du kan også slå det ud i en lille skål først og så hælde det i sigten, hvis det er nemmere).
Efter tre minutters tilberedning løftes sigten op, ægget drænes - og så er det klar til at blive nydt. Madentusiast og internetpersonlighed Cherie Denham forklarer fordelene ved denne metode i en video på det sociale medie TikTok.
"Det fungerer virkelig godt. Normalt ville jeg bare simre vand, lave en hvirvel og droppe ægget i - og så vente tre minutter. Men metoden med sigten er genial, fordi du også kan bruge ældre æg. Normalt, når du pocherer et gammelt æg, flyder alt det tynde æggehvide ud i vandet og det bliver bare rodet," siger hun.
"Men hvis du bruger en sigte, siver det vandige ud, og du får et æg med mere substans. Det er virkelig smart. Bare trim kanterne - jeg lagde det på et stykke surdejsbrød i morges, og det var helt fantastisk."