Dansk madfirma konkurs: Ejeren har "været for dårlig til at..."

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manden bag firmaet mener selv, at han har været for dårlig til én specifik ting.

Lige nu læser andre også

I Danmark sker det desværre af og til, at populære forretninger må dreje nøglen om.

Selv de mest elskede restauranter og butikker kan blive ramt af økonomiske eller organisatoriske udfordringer, der gør, at de ikke kan få tingene til at løbe rundt.

Fænomenet er ikke kun begrænset til små virksomheder, men kan også ses hos veletablerede steder, der ellers har haft en trofast kundeskare.

Nu har det set dagens lys, at et yderst populært cateringfirma er gået konkurs.

Nærmere bestemt er det virksomheden, Kokken og Company, der er gået konkurs.

Johnny Andersen, der stod bag firmaet, forklarer til Folketidende, at tabet af en vigtig opgave for Femern i 2023 tog hårdt på virksomheden:

"Vi havde en opgave for Femern i 2023, og da vi mister den, får vi ikke afskediget det personale, vi skulle. Vi skyder lidt med spredehagl og får stillet nogle ting i udsigt, som ikke lander. Men i sidste ende er vores udfordring i virkeligheden den, at vi er kokke, der er gode til det, vi laver. Men ikke til at drive virksomhed."

Kokken og Company har ikke blot drevet caféen i sportshallen, men har også været involveret i catering for Western Camp.

Desværre blev en regnfuld sommer også en udfordring her, hvilket gjorde det umuligt at nå i mål med den planlagte forretning.

Det var i sidste ende Gældsstyrelsen, der valgte at begære virksomheden konkurs, hvilket efterlader 12 medarbejdere uden arbejde.

Det er en hård situation for Andersen, der tager fuldt ansvar for fiaskoen:

"Jeg har det ikke så godt. Jeg er rigtig ked af det, for vi havde alle intentioner om at skabe glæde, men det kunne vi ikke. Og det er 100 procent mit ansvar. Jeg har været for dårlig til at sige nej og foræret for meget væk. Jeg gjorde mit bedste, men jeg var ikke dygtig nok."

Anbefalet til dig