I næste uge bliver der lavet en lille smule om i køleafdelingerne hos Føtex, Netto og Bilka.
Der bliver nemlig gjort plads til et helt nyt og banebrydende kødprodukt, som måske vil få flere til at hæve øjenbrynene ved første øjekast.
Nicolai Lykke, der er kategorichef for kød i Salling Group, fortæller til B.T., at han glæder sig til at se kundernes reaktion på det nye produkt:
"Vi glæder os altid til at præsentere vores kunder for nye produkter, men når der er tale om en vare, som vi er først med på markedet, er vi ekstra spændte," siger han.
En blanding af oksekød og kylling
Produktet, som Salling Group lancerer, er en blanding af hakket okse- og kyllingekød. Det bliver første gang, at et sådant produkt kan købes i et dansk supermarked.
Produktet er udviklet med henblik på at følge Fødevarestyrelsens kostråd, som anbefaler et reduceret indtag af rødt kød til fordel for lyst kød.
Selvom kombinationen af okse- og kyllingekød kan virke uvant, forsikrer Nicolai Lykke om, at produktet er testet grundigt igennem:
"Nogle vil måske stille spørgsmål ved kombinationen af kylling og okse, men produktet er testet, og vi har kun fået positive tilbagemeldinger, hvor særligt smagen og konsistensen bliver fremhævet," udtaler han.
Den nye kødblanding kommer i en pakke på 400 gram og kommer til at koste 30 kroner.
Med lanceringen af det nye produkt håber Salling Group at sætte en ny standard i det danske køkken og skabe en ny favorit blandt de mange kødelskere.
Forbrugere kan finde den nye kødblanding i deres lokale Føtex, Netto eller Bilka fra næste uge.