De fleste har prøvet at være i udlandet, og nærmest gå at glæde sig til at komme hjem og få en god gammeldags rugbrødsmad.
Rugbrød er en national stolthed, som går mange år tilbage.
Der var mange bagere om buddet, da 'Danmarks bedste rugbrød' skulle kåres, men en vinder af kåret, og en bagerforretning kan nu bryste sig af den flotte titel.
Det skriver TV 2.
Sejren gik til Nicolais Bageri i Køge, hvor bagermester Nicolai Sandfeld har knækket koden til det perfekte brød.
Blandingen af mørkt malt, byg og rugmel samt en kombination af gær og surdej har givet bageriet den store hæder og trofæet i den nyeste udgave af konkurrencen, der har været afholdt siden 2001.
"Der er rigtig meget mørkt malt i, og det giver brødet en særlig smag," fortæller bageren, som med sin dedikation har udmanøvreret stærke konkurrenter.
Kåringen blev afgjort onsdag eftermiddag, hvor Nicolais Bageri overhalede et felt på 40 bagermestre fra hele landet.
Dommerne vurderede både smag og struktur, og det mørke rugbrød med en tæt krumme imponerede. Nicolai Sandfeld afslører, at han har kælet for krummens struktur: "Jeg har virkelig gået og tænkt over, hvordan jeg skulle lave den krumme. Jeg var bange for, at den blev for løs," siger han til TV 2.
Forventningerne til salget af det prisvindende brød er allerede høje, og Nicolais Bageri ser på muligheden for at øge produktionen.
På grund af de særlige forberedelser med iblødsætning af kernerne kan bageriet dog maksimalt nå at producere 70 rugbrød om dagen, men bageren overvejer at udvide kapaciteten til 100 eller 150 brød for at imødekomme den forventede efterspørgsel.